Gravide kan få nedgroede tånegle
15 procent af gravide får ondt i tåneglene, fordi de gror ned i siderne. Men der er ingen grund til at have ondt, når du kan få sat en lille, tynd stål- eller plastikbøjle tværs over neglen hos fodterapeuten...
Gode råd til køb af børnesko
Magasinet Gå Godt har i samarbejde med fodterapeut Pia Bondorph samlet en række retningslinjer til dig, der skal købe børnesko. Se, hvad du bør lægge mærke til, når der skal investeres i de forskelli...
Sådan køber du sunde sko
Hvad er et par gode sko? Er det ikke individuelt? Jo, men der findes en række grundregler for godt fodtøj, som du kan komme langt med. Vi har samlet en række gode råd her.

Undersøgelse af foden

Af 1. reservelæge Jonas Walbom

Ved fodproblemer kan sygehistorien og den kliniske undersøgelse oftest være tilstrækkeligt for at kunne stille en diagnose. Det skyldes bl.a. fodens praktiske  konstruktion med de store musklers placering på underbenet og deraf  beskedent bløddelsdække af fodens knogler og led. Det  gør det let  for patient og behandler at observere ændret udseende af foden.

For at bekræfte diagnosen eller som led i fastlæggelsen  af en  behandlingsstrategi vil man dog ofte supplere med andre undersøgelser, som nævnt hér nedenfor:

Fodens Dag

Klik her for at få listen med arrangementer på Foden Dag

Alt om Foden     Roskildevej 163, 1.     2620 Albertslund     Telefon 4320 5120     E-mail: gaagodt@lasf.dk