Gode råd til køb af børnesko
Magasinet Gå Godt har i samarbejde med fodterapeut Pia Bondorph samlet en række retningslinjer til dig, der skal købe børnesko. Se, hvad du bør lægge mærke til, når der skal investeres i de forskelli...

Fodens Dag

Fodens Dag 2017

Den 21. september 2017 er det Fodens Dag

 

Få fødderne tjekket på Fodens Dag

De statsautoriserede fodterapeuter i Danmark har valgt at gøre den 21. september 2017 til Fodens Dag i Danmark. På Fodens Dag bliver der sat fokus på den danske fodsundhed ved en lang række arrangementer rundt om i landet.

Tænk på dine fødder
Viste du at din fod består af 26 knogler, 32 led og ca. 20 muskler og mere end 100 ledbånd? Sikkert ikke, da det er de færreste der i hverdagen går og tænker på deres fødder. Men det vil de statsautoriserede fodterapeuter gerne lave om på, og midlet er Fodens Dag.

Den landsdækkende kampagne giver dig mulighed for at få et gratis fodtjek hos en lang række af landets fodterapeuter.

Hold godt øje med denne hjemmeside eller følg med i lokalaviserne eller på Facebook/fodensdag, for at få mere information om, hvor du kan finde et arrangement i nærheden af dig.

 

Find et arrangement i nærheden af dig, når Fodens Dagbliver afholdt den 21. september 2017.

Find et arrangement i nærheden af dig

På Fodens Dag 21. september kan du sende dine fødder til syn og få en gratis status
på, hvordan det står til med dine fødder. Du skal ikke tilmelde dig, blot møde op i det tidsrum, hvor fodterapeuterne står klar til at tage imod dine fødder.

Klik her for at få listen med arrangementer på Fodens Dag 2017

Alt om Foden     Roskildevej 163, 1.     2620 Albertslund     Telefon 4320 5120     E-mail: gaagodt@lasf.dk